Panthera Light Greywash
Panthera Light Greywash

Panthera Light Sumi Greywash is de lichte shading inkt van Panthera . Het laat zich zeer goed verwerken en gaat makkelijk en snel in de huid. Moleculaire technologie geeft deze inkt een fluweelacht...

Standaard levertijd

2 - 5 dagen

€ 19,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Panthera Light Sumi Greywash is de lichte shading inkt van Panthera . Het laat zich zeer goed verwerken en gaat makkelijk en snel in de huid. Moleculaire technologie geeft deze inkt een fluweelachtige glans en extra bescherming tegen de zon. Deze shading inkt kan naar voorkeur verder worden verdund. Gesteriliseerd met gammastralen.

- Inhoud 150ml
- Kleur Light Greywash


 

De Panthera inkten zijn steriel, voorzien van de juiste EU etikettering en gecertificeerd door CTL GmbH.
Door (helaas) verschillen in de europese regelgeving aangaande tattoo inkten en wij een tattoo groothandel zijn die wereldwijd verhandeld kunnen wij niet garanderen dat de samenstelling van Panthera inkt voldoet aan de wetgeving van het land van waar uit u de inkt bij ons besteld. Wij kunnen ook niet garanderen dat deze inkten voldoen aan de Nederlandse regelgeving (Warenwetbesluit tatoeagekleurstoffen). U kunt ons daarom ook niet aansprakelijk stellen voor enige door u gelede schade aangaande het gebruik van deze inkten. Mocht u vragen hebben dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice.

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het aantal bezoekers te meten en het winkelen voor u gemakkelijk te maken, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
© 2019 Tattworks, All Rights Reserved