Panthera Black Lining Ink
Panthera Black Lining Ink

Panthera Black Lining Ink is een zwarte inkt van zeer hoge kwaliteit. Het laat zich zeer goed verwerken en gaat makkelijk in de huid. Moleculaire technologie geeft deze inkt een diep zwarte fluweel...

Verwachte levertijd

7 dag(en)

€ 17,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Panthera Black Lining Ink is een zwarte inkt van zeer hoge kwaliteit. Het laat zich zeer goed verwerken en gaat makkelijk in de huid. Moleculaire technologie geeft deze inkt een diep zwarte fluweelachtige glans en extra bescherming tegen de zon. Gesteriliseerd met gammastralen.

- Inhoud 150ml
- Kleur Zwart

 

De Panthera inkten zijn steriel, voorzien van de juiste EU etikettering en gecertificeerd door CTL GmbH.
Door (helaas) verschillen in de europese regelgeving aangaande tattoo inkten en wij een tattoo groothandel zijn die wereldwijd verhandeld kunnen wij niet garanderen dat de samenstelling van Panthera inkt voldoet aan de wetgeving van het land van waar uit u de inkt bij ons besteld. Wij kunnen ook niet garanderen dat deze inkten voldoen aan de Nederlandse regelgeving (Warenwetbesluit tatoeagekleurstoffen). U kunt ons daarom ook niet aansprakelijk stellen voor enige door u gelede schade aangaande het gebruik van deze inkten. Mocht u vragen hebben dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice.

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het aantal bezoekers te meten en het winkelen voor u gemakkelijk te maken, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
© 2019 Tattworks, All Rights Reserved