Wij zijn een premium tattoo supply groothandel die zich focust op innovatieve ideeën en kwalitatieve top producten. Door ons professionele team met veel knowhow op het gebied van de tattoo industrie, begrijpen wij u en uw behoeften en kunnen wij u gedegen advies geven. Wij zijn een groothandel voor professionele artiesten, en bieden u betrouwbare service, concurerende prijzen en de beste tattoo supplies van de wereld.


Onze online webwinkel zal in de toekomst steeds meer verschillende premium tattoo producten gaan aanbieden die uw tattoo business steeds een trede hoger kunnen brengen. Vergeet de slechte kwaliteit en over de top prijzen van andere tattoo suppliers, wij hebben alleen het beste van het beste op voorraad.


Wij bieden u de nieuwste en kwalitatief beste producten op het gebied van tattoo machines, naalden, tubes en diversen ander producten van vooraanstaande merken en innovators. Houd ons in de gaten via de nieuwsbrief of social media voor nieuwe producten die in onze webwinkel zullen verschijnen.


Wij willen altijd onze kennis verbreden en willen dan ook graag feedback van onze klanten en hun ervaringen met onze producten, ook vernemen wij graag in welke producten onze klanten zijn geïnteresseerd zodat wij u deze eventueel in de toekomst aan kunnen bieden.


Op dit moment zijn wij exclusief importeur / dealer voor Nederland van:
TATSoul Premium Supply
Rotary Works Tattoo Machines
Peak Needles
NEDZ Micro Rotaries
Union Tattoo Machines
  

 

Deze website gebruikt cookies om het aantal bezoekers te meten en het winkelen voor u gemakkelijk te maken, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
© 2019 Tattworks, All Rights Reserved